Mechelen

Mechelen is niet alleen een gezellige winkelstad, maar ook een cultuurhistorische schatkamer in Vlaanderen. Mechelen telt werkelijk een grote hoeveelheid historisch interessante gebouwen en monumenten en een heus netwerk van steegjes en paadjes die de prachtige pleinen en parkjes verbinden. Mechelen ligt bovendien op minder dan 8 km. van Aquarand Bed – Breakfast. Cultuur, sport en ontspanning liggen nooit ver van elkaar!

Leuven

Leuven, de Bourgondische universiteitsstad aan de Dijle, brengt een bijzondere mix van eeuwenoude gebouwen, gezellig shoppen en een bruisend studentikoos nachtleven. Een groot deel van het historische stadscentrum is bovendien verkeersvrij, zodat u als voetganger of fietser gezellig ten volle kan genieten! Leuven bevindt zich op 25 km van Aquarand: een prachtige dagtocht met de fiets langs de Leuvense Vaart!

Brouwerij route

Soms smaakt een karaktervol bier beter na een ontspannende fietstocht. Maar een verse pint, recht uit de brouwketel, moet je zeker ook eens proberen. Ben je een bierliefhebber? Dan is een brouwerij-bezoek zeker de moeite!

Meer over Gouden Carolus
Meer over Brouwerij Het Anker
Meer over Brouwerij Haacht
Meer over Stella Artois

Planckendael

Ontdek de hele dierenwereld in één dag. Wandelend door het groen, sta je oog in oog met dieren van over heel de wereld, en dit op een boogschuit van onze bed & breakfast.

Bloso domein Hofstade

Ben je sportief of hang je graag de waaghals uit? Dan is het openluchtrecreatie domein in Hofstade jouw place-to-be. Ook een wandeling in deze prachtige natuur brengt je helemaal tot rust.

Belevingscentrum ’14-’18

De fietsroute ‘Dijlelinie’ ontrafelt de oorlogsgeschiedenis van WO 1 en neemt je mee op een tocht langs veldslagen, heldendaden en vergeten verhalen. Via het fietsnetwerk volg je de Leuvense Vaart naar het Belevingscentrum ’14-’18 in Tildonk, op 12 km van onze B&B.

Technopolis Mechelen

Zin in een dagje experimenteren in de wetenschap? Kom alles te weten over de zwaartekracht, het ontstaan van het heelal of leg je gewoon even neer op het spijkerbed. Bezoek dan Technopolis met het hele gezin!

© B&B Aquarand / Privacy beleid / By Kontext